1 | 2 | 3 | 4 | 5

 

 

Onderstaande foto's zijn geschikt voor gebruikt in de media.

De foto's kunnen en mogen gedownload worden en gebruikt worden voor publicatie onder de voorwaarde dat vermeld wordt:  Foto: Jan Paulides

Indien niet aan deze voorwaarde kan worden voldaan,  gelieve dit te melden aan jan @ paulides . nl, waarna na overeenkoming van de vergoeding overgegaan kan worden tot plaatsing.

Plaatsing zonder toestemming geldt een vast tarief van € 80,- voor gedrukte/geprinte publicaties.

Door het foto bestand te downloaden gaat u accoord met deze voorwaarden.
Over het andere wild en kleinere dieren die interactie hebben met het edelhert
.

Flora, die van belang is voor het edelhert

Alles over het edelhert
.
Over het wildbeheer in de duinen tussen Norodwijkerhout en Zandvoort, met name van damherten
Onderzoek naar het gebruik door het wild van het Wildviaduct Terlet.
Over het beheer, bedreigingen en ontwikkeling van de grote grazers in de OVP, met name van de edelherten
Over het beheer, bedreigingen, mogelijkheden en ontwikkelingen van de gehouden edelherten, die t.z.t. vrijgelaten worden.
Over het beheer, bedreigingen en ontwikkeling van het grofwild op de Veluwe
From the list below choose one of our FAQs topics, then select an FAQ to read. If you have a question which is not in this section, please contact us.
Here you will find an example set of FAQs.
Selecteer een nieuwssectie uit de onderstaande lijst en selecteer vervolgens een bericht.
Ook in de natuur op de Veluwe is de techniek doorgedrongen. In rustgebieden, lokvoerplaatsen, wildwissels en wildpassage staan tegenwoordig camera's opgesteld. Hiermee wordt het wild letterlijk in beeld gebracht. Niet alleen herten, zwijnen, reeën, dassen enz, maar ook een "verdwaalde" struiner wordt onherroepelijk vastgelegd en doorgezonden naar de betreffende toezichthouder. Hiermee wordt het verminderde toezicht in het veld op cruciale plaatsen zeer effectief gecompenseerd met behulp van wildwebcams. Ook voor wetenschappelijk onderzoek wordt veelvuldig gebruik gemaakt van camera's voor het vastleggen en toezicht op afstand. Momenteel worden de webcams gebruikt SBB, NM, Hoge Veluwe en een groot aantal particuliere landgoederen/terreineigenaren alsmede websites zoals Dood-doet-leven.
Selectie van relevante nieuwsberichten. Meer nieuwsberichten zijn als lid van de vereniging te lezen in het forum

Een selectie van interessante boeken. Sommigen zijn niet meer als nieuw boek bij de boekhandel te verkrijgen. Vaak zijn ze nog wel als tweedehands boek te vinden op veiligsites

Indien er iets te melden is, verzendt VhE een nieuwsbrief. Abonneren kan via de link links boven. Afmelden via de link in de nieuwsbrief. Wijziging van emailadres is niet nodig. Gewoon weer aanmelden met het nieuwe adres. Het oude adres wordt na het niet afkunnen leveren verwijderd.Anders een mailtje naar nieuwsbrief@hetedelhert.nl of een adres te laten verwijderen. Aanmelden uitsluitend via de link !