Vereniging Het Edelhert heeft deze unieke atlas gemaakt waarin een 50-tal Wildobservatieplaatsen op de Veluwe zijn terug te vinden. Het is een stevig handboek geworden op A5-formaat, gesponsord door de leden.

De WOP-gids bevat een zoekkaart en beschrijvingen van alle openbare wildobservatieplaatsen op de Veluwe en tevens een gedetailleerde routebeschrijving, bronstactiviteit en wildkans. Natuurlijk met veel foto's en GPS-coördinaten. Daarnaast wordt algemene informatie gegeven over het gebied, de flora en fauna en toegankelijkheid. Binnen het project is samengewerkt met de verschillende terreineigenaren die hun informatie ter beschikking hebben gesteld. Speciaal voor de bronsttijd van de edelherten is dit voor alle hertenliefhebbers een erg handig hulpmiddel om dit uniek natuurspektakel op diverse plaatsen van de Veluwe te beleven. Het boekje kan nu besteld worden bij de vereniging het Edelhert penningmeester@hetedelhert.nl en zal later op verschillende plaatsen te koop worden aangeboden.

Als betalend lid in 2013 van VHE ontvangt u de WOP-Atlas, gratis en is begin september 2013 toegezonden.

Vanaf 31 augustus 2013 zal de Atlas ook te koop zijn bij de mobiele winkel en informatiestand van VHE die dit jaar nog op een aantal markten aanwezig zal zijn. Zie agenda voor data en locaties.