En… heeft u al gewinkeld?

Begin januari is de vernieuwde webwinkel van de vereniging van start gegaan. In dit jubileumjaar zijn een aantal speciale artikelen in het assortiment opgenomen, zoals een cap, voorzien van jubileumopdruk, een linnen tas met aan de voorzijde het verenigingsembleem en aan de andere kant de opdruk '75 jaar'.

Ook is een speciale postzegel uitgegeven met een jubileumopdruk. Deze is zowel in een velletje van 10 stuks als op een rol van 100 stuks verkrijgbaar. De prijs van een velletje is € 14,95; de frankeerwaarde is '1' oftewel voor brieven tot 20 gram.

 postzegel 2021 kln
Maakt u graag een wandeling in het bos, dan is een warme drank voor onderweg altijd welkom. De thermosfles met een inhoud van een halve liter houdt uw koffie of thee lange tijd op temperatuur.

Op dit moment bestaat het assortiment uit bijna 100 artikelen. In de komende tijd zal dit verder worden uitgebreid.

Zoekt u een leuk cadeau voor uzelf of voor een ander, maak dan eens een rondwandeling door de digitale winkel. En wilt u een geschenk geven maar weet u niet wat de ontvanger het liefst krijgt, dan is er nog de cadeaubon met een onbeperkte geldigheidsduur.

En het grote voordeel van onze winkel, er is niemand die vraagt 'wordt u al geholpen' of 'kunt u het vinden?'

Stapt u eens binnen op winkelhetedelhert.nl.