De wilde zwijnen zag ik op de West- Veluwe. Het was midden op de dag en ik was foto's aan het maken van de bossen die er prachtig uitzien op het moment. Plots hoorde ik bewegen in de bosjes en heb ik me verdekt opgesteld. Na enige tijd werden de zwijnen zichtbaar en kregen ze mij al snel door. Ze keken me aan en na een paar foto's te hebben gemaakt ben ik rustig weggelopen om ze rustig verder te laten eten.

In de Oostvaardersplassen kwam ik de spitser plots tegen. De spitser was op zoek naar eten en stak het pad in de sneeuw over en had mij in eerste instantie niet door. Tot hij mij hoorde fotograferen keek hij op en liep op zijn gemak weg terug het bos in.

Ook dit edelhert kwam ik tegen in de Oostvaardersplassen. Hij was sterk vermagerd en liep rustig rond opzoek naar eten. Na enige tijd kreeg het hert mij in de gaten, maar was niet onder de indruk. Hij bleef rustig rondlopen opzoek naar voedsel. Na veel foto's te hebben gemaakt landden er 6 ooievaars die rustig bleven zitten en toen het edelhert precies voor de ooievaars ging staan keek hij me nog is een lange tijd aan. Tja, je begrijpt dat ik het toen niet kon laten om deze gebeurtenis vast te leggen!