>>>>>>>>>>>> voorlopig uitgesteld <<<<<<<<<<<<<<<<

GROFWILDBEHEERDAG 27 februari 2009 Stichting Het AARDHUIS

Alle grote terreineigenaren  van de Veluwe : Natuurmonumenten , Staatsbosbeheer, Gelders landschap , Defensie, Het Nationaal Park  De Hoge Veluwe en het Kroondomein, maar ook  I.P.C. Groene Ruimte, gaan actief een bijdrage leveren aan deze dag.

Bestuurlijk en beleidsmatig staat 2010 voor de deur. Een unieke  kans om met elkaar nog eens stevig van gedachte te wisselen. Het onderwerp waar het op deze dag om gaat is FLEXIBEL POPULATIEBEHEER. Het onderwerp zal door een aantal sprekers van diverse zijden belicht worden. Onderwerpen zoals uitvoerbaarheid, controleerbaarheid, risico's en grenzen zowel praktisch als ethisch komen aan de orde. Dhr F. de Graaf, burgermeester van de gemeente Apeldoorn en deskundige op het gebied van wildbeheer zal na een zestal zeer deskundige sprekers de discussie leiden. Zal hier de definitieve basis gelegd worden voor het Faunabeheerplan 2010? Een dag die bij beslissers en beleidsmakers zeker in de agenda moet staan.
Genodigden uit zowel de landelijke - als de regionale politiek zullen aanwezig zijn. Verder verwachten we vrijwel alle belangen organisaties.

Dagindeling:       9.30 tot 10.00 uur ontvangst en Koffie
10.00 tot 13.00 uur zes voordrachten en discussie
13.00 tot 14.30 uur hapje en een drankje en natuurlijk netwerken

Lokatie:  Het AARDHUIS  Aardhuis 1   7346 AA Hoog Soeren


Kosten 35 Euro p.p
Aanmelding j.aleman1@chello.nl Aanmelding is niet mogelijk

>>>>>>>>>>>> voorlopig uitgesteld <<<<<<<<<<<<<<<<

Betaling 536635692 tnv Stichting Het Aardhuis te Bennekom

Maximaal aantal personen is 100 dus na volgorde betaling; vol is vol