Voor leden en niet-leden! Eerst komt, eerst maalt!

BISONdere fiets-wandelexcursie 

Datum: zaterdag 9 juni
Aanvang: 18.00 uur
Duur: circa 3 uur
Gidsen: Yvonne Verhoef en Piet Bloemerts
Verzamelpunt: Vakantiepark de Berkenhorst Kerkendelweg 30 3775 KN Kootwijk.
Bijdrage: € 10 per persoon

Aanmelden t/m zaterdag 1 juni bij excursies@hetedelhert.nl.

Altijd al eens onze Europese bison in een Veluwse omgeving willen bekijken? Dan is dit een prima gelegenheid. In het wisentengebied vertoeven ook herten en zwijnen. De verstokte roodwildspeurder kan ook hier aan zijn trekken komen.

Bij het verzamelpunt staan de fietsen en onze ervaren gids Yvonne voor ons klaar. Na amper een half uurtje fietsen zijn we bij het startpunt van de stevige wandelexcursie. Deze duurt ongeveer 2 uur en voert ons ook door stuifzandstukjes en mulle paden. Hopelijk treffen we de wisenten op deze tocht. Garantie kunnen we niet geven want het blijft natuur, ook in dit 400 ha groot omrasterd gebied. Echter één wisent heeft een zender om, dus de gids weet wel ongeveer waar de dieren zijn. Na de wandeling fietsen we weer terug naar ons startpunt.

Zorg dat u wat te drinken/eten bij u heeft.
Fietst u liever op uw eigen fiets dan kan dat. Dit graag bij uw aanmelding vermelden. U ontvangt dan € 3,- korting. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 25. Het meenemen van honden is niet mogelijk. Routebeschrijving: Op de A1 neemt u afslag nr 18 (Kootwijk) en via de Kootwijkerweg rijdt u richting Kootwijk. Direct na een lange bocht naar rechts slaat u linksaf de Asselseweg in. Na circa 1,2 km rechtsaf de Kerkendelweg en na 300 m is de ingang van het vakantiepark Berkenhorst.

Mocht u na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan kunt u zich afmelden via excursies@hetedelhert.nl. Wellicht kan er dan in uw plaats nog een andere belangstellende mee.