Fotowedstrijd: Veluws wild, landschappen, vogels en overige dieren

Landgoed Middachten in De Steeg, nabij Arnhem, houdt jaarlijks een fotowedstrijd in ter gelegenheid van de Faunadag op Middachten. Dit jaar heeft de fotowedstrijd vier thema’s: de Veluwse zoogdieren in hun natuurlijke omgeving, inheemse vogels, landschappen en overige dieren. Inzenden is mogelijk t/m 2 maart 2020. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 maart tijdens de jaarlijkse Faunadag op Middachten. De VhE organiseert al jaren mede de Faunadag op Middachten.

Deskundige jury
De foto’s worden door een deskundige vakjury beoordeeld: Luc Enting (maker van de film ”WILD”), Jan Huttinga en Klaas Tanis, beiden jachtopzichter en natuurfotograaf op Kroondomein Het Loo. De jury nomineert de tien beste foto’s en het publiek mag hier tijdens de Faunadag op zaterdag 21 maart een winnaar uit kiezen.

Prijzen
De maker van de mooiste foto volgens de vakjury wordt beloond met een overnachting voor 2 personen incl. ontbijt in een van de prachtig verbouwde knechtenkamers boven het koetshuis van kasteel Middachten. De nummers twee en drie worden beloond met een waardebon. De winnaar van de publieksprijs wordt ook beloond met een overnachting incl. ontbijt in een van de knechtenkamers.

Prijsuitreiking
De tien genomineerde foto’s worden tijdens de jaarlijkse Faunadag op zaterdag 21 maart uitvergroot tentoongesteld worden en op een scherm zal een voortlopende diashow te zien zijn van alle inzendingen. Om 14.30 uur wordt bekend gemaakt wie de nummers 1 t/m 3 zijn geworden volgens de jury en welke foto het publiek als nummer 1 heeft uitgekozen.

Spelregels

  • De ingezonden foto is gemaakt door de deelnemer zelf. 

  • Maximaal één foto per deelnemer. 

  • Foto inzenden op jpeg formaat via Wetransfer naar info@middachten.nl

  • De winnende foto wordt met naamsvermelding gebruikt voor de publiciteit rondom de fotowedstrijd in 2021.

  • Inzenden is mogelijk t/m 2 maart 2020.

  • Prijsuitreiking tijdens de Faunadag op 21 maart 2020 om 14:30 uur.

  • Kijk voor meer informatie en verdere spelregels op www.middachten.nl/activiteiten

De fotowedstrijd wordt gehouden in samenwerking met de wildbeheereenheden op de Veluwe.