Bericht voor leden

Vanaf 15 maart 2008 is het forumgedeelte van deze site nog uitsluitend toegankelijk voor geregistreerde leden van de vereniging. Niet-leden kunnen zich vanaf 1 maart al niet meer laten registreren.

Het forum is dus nu weer een echt ledenforum van en voor leden. Het geeft bestuur en leden een betrouwbare mogelijkheid het meer te gaan gebruiken als middel voor informatieverstrekking en onderlinge communicatie (denk aan bestuursmededelingen, informatie over excursies, belevenissen van leden, etc.)

Bent u nog niet geregistreerd als forumdeelnemer? Dan is het nu een goed tijdstip om dat wel te doen. Open het forum, klik op “registreer” en de rest wijst zich vanzelf. Om controle mogelijk te maken en het forum beheersbaar te houden, is het wel noodzakelijk dat u zich aanmeldt met uw eigen naam, voorafgegaan door uw voornaam.

Om eventuele misverstanden te voorkomen: zowel om berichten te maken als te lezen, dient u zich te laten registreren. Wilt u niets schrijven, maar alleen de berichten lezen? Prima, maar meld u dan wel aan.

Wij hopen de komende tijd veel nieuwe forumleden te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Ab Hofman
forummoderator