Stein-Elsloo - Opnieuw heeft handelsonderneming Henny van Ommeren een uitgebreide uitrusting geschonken aan Vereniging Het Edelhert ten behoeve van de werkzaamheden van de rasterploeg.

 

Henk Ruiterkamp met een bundel nieuwe  betonscharen.

In 2009 heeft Andy van Ommeren via zijn bedrijf Handelsonderneming Henny van Ommeren de rasterploeg voorzien van gereedschap, kleding en een partytent. Het gereedschap en de kleding wordt sindsdien intensief gebruikt maar ook de partytent, die omgedoopt is tot “Windvang”, wordt nagenoeg elke rasterdag ingezet.
Begin dit jaar werd Henk Ruiterkamp benaderd door Andy van Ommeren met de vraag of we nog materiaal nodig hadden voor de rasterploeg. Het familiebedrijf Handelsonderneming Henny Van Ommeren wordt in de loop van het jaar verkocht en dan is sponsoring via zijn bedrijf veel lastiger. Dit aanbod hebben we in dank aanvaard en er werd een wensenlijst opgesteld.
Op vrijdag 27 mei zijn Henk Ruiterkamp en Piet Bloemerts afgereisd naar Stien-Elsloo, alwaar het bedrijf van Andy is gevestigd. In dit pand heeft Andy als verlengde van zijn grote hobby als wildfotograaf een grote collectie wildfoto’s geëxposeerd. Daarnaast heeft hij er ook vele fraai opgezette dieren staan. Die expositie op zich is al een bezoek aan zijn bedrijf waard.


In Stein-Elsloo hebben we een mooie voorraad kleding, gereedschap en veiligheidsbrillen in ontvangst genomen. Hierbij bleek dat ons wensenlijstje ruimschoots was gehonoreerd! Met enig overleg paste de voorraad net in de auto van Piet. Halverwege de terugreis is de voorraad overgeheveld in de auto van Henk, omdat hij thuis meer opslagruimte heeft. Een deel van het materiaal zal echter snel worden uitgedeeld aan de rasteraars de rest is als buffer voor de komende tijd bedoeld.Als fervent wildfotograaf is Andy graag onzichtbaar in het veld aanwezig. Dat wil hij ook graag bij deze sponsoring zijn. Zodoende moet dit bericht het doen zonder foto van de gulle gever.
Namens de gehele rasterploeg en het bestuur willen we ook op deze plaats Andy van Ommeren zeer bedanken voor deze nieuwe sponsoring.