Word lid voor 15,-

Wie voor 1 maart aanstaande lid wordt van VhE is ook van harte uitgenodigd bij de ledenvergadering op 3 maart 2018 in Koetshuis Heuven (zie bericht hiervoor). 

Met een lidmaatschap (normaal jaarlijks 22,-) steun je VhE bij acties ter bescherming van leefwereld van edelhert en damhert. Daarnaast krijg je gratis toegang tot een tiental excursies die jaarlijks worden gehouden. Evenals vier keer per jaar het zeer informatieve en mooi vormgegeven tijdschrift Het Edelhert waarin aandacht voor ontwikkelingen over edelherten en damherten, wetenschappelijk en populair nieuws over ontwikkelingen in beheer en leefwereld.

VhE heeft zich in het verleden sterk gemaakt om wildviaducten te realiseren en doet dat nog steeds.

VhE benadert de politiek wanneer er iets speelt over de leefwereld van vrijlevende populaties edelherten en damherten. 

VhE zorgt voor interessante lezingen over actuele kwestie op ledenvergaderingen en ledendagen. Voor vrijwilligers worden jaarlijks ook aparte bijeenkomsten gehouden, waarin ze worden bedankt voor hun inspanningen.

VhE heeft een actieve vrijwilligersgroep. De rastergroep zet zich maandelijks een dag in om rasters die een gevaar vormen voor edelherten en damherten te voorzien van een manchet. Bij een manchet wordt een rol gaas over een raster gevouwen en vastgezet zodat herten niet met de achterlopers (achterpoten) vast kunnen komen zitten bij het overspringen. Ook gevaarlijke situaties worden opgeruimd. De groep werkt hierin samen met eigenaren en terreinbeherende organsaties (TBO's). Er zijn leden die de VhE-stand bemensen op braderieën en andere toeristische gelegenheden. Ieder lid kan hierin en andere ledenactiviteiten participeren.

Actie geldt tot 1 maart 2018, u heeft meteen toegang tot de ledenvergadering met als middagprogramma in's en out's over verleden en toekomst van het Deelerwoud. Deze ledenvergadering met interessant middagprogramma voor 15,-, dat is samen (lidmaatschap en ALV 30,-).

In het bovenste rijtje op de site is een button 'aanmelden als lid', gebruik dit. Daar is een vakje mededelingen, daar graag zetten 'ledenwerfactie 15,-'. WIlt u ook naar de ALV, zet dat er dan bij. U krijgt dan vanzelf bericht over vervolgstappen.