1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

'Ongebruikelijk', thema fotowedstrijd 75-jarig jubileum voor leden, kinderen en kleinkinderen.

A4 rennend kalfje Tjalling van der Zee crp kln

In het lentenummer van het Edelhert kondigden we de fotowedstrijd aan voor het 75-jarig VhE jubileum. Een bijzondere wedstrijd met als thema: Ongebruikelijk. Dit keer is deelname niet alleen mogelijk voor leden van de Vereniging, maar is er ook een aparte jeugdcategorie voor (klein)kinderen t/m 15 jaar. De spelregels zijn na te lezen in het lentenummer en op de VhE website. De eerste inzendingen zijn al ontvangen!

Inmiddels is er een vakkundige jury samengesteld. Deze bestaat uit drie ervaren en enthousiaste fotografen binnen de Vereniging: Eline de Jong, Bertus Kelderman en Jan Paulides. Zij verheugen zich erop om later dit jaar alle inzendingen te mogen zien en beoordelen.

Bij een bijzondere fotowedstrijd hoort natuurlijk een bijzonder en uitgebreid prijzenpakket, voor jong en oud. Wat die prijzen zijn? Dat houden we nog even onder de spreekwoordelijke pet. In het herfstnummer van het Edelhert maken we deze bekend.

Doe mee!

De sluitingsdatum voor de fotowedstrijd is 15 oktober dit jaar. Ook al duurt dat nog even, ga alvast met een camera op pad in een edelhert- of damhertleefgebied om een bijzondere ontmoeting vast te leggen. De natuur is nu fantastisch en hoe vaker je erop uit trekt hoe groter de kans op die ongebruikelijke, misschien wel prijswinnende, foto. Van u, of van uw (klein)kind. Ook als u al eerder een foto heeft gemaakt die past bij het thema, kunt u die inzenden. Waarom zou u niet meedoen aan deze jubileum activiteit? U geniet van de natuur en van mooie spannende hertenontmoetingen en maakt kans op prachtige prijzen. Bovendien worden de mooiste foto’s geplaatst in dit tijdschrift mét naamsvermelding.

Met deelname doet u, of uw (klein)kind, ook de Vereniging en haar leden een groot plezier. Hoe meer inzendingen, hoe succesvoller de fotowedstrijd en hoe meer beeldmateriaal om van te genieten in toekomstige VhE publicaties. Tot slot, het gaat niet om het perfecte plaatje maar om een bijzonder plaatje.