De laatste inzenddatum van de fotowedstrijd nadert.

Als u nog niet hebt ingestuurd, kijk dan nog even door de persoonlijke archieven of maak in deze bronsttijd nog een paar mooie opnamen. 

De prijzen

De jury kiest uiteindelijk de drie mooiste foto’s. De makers van de eerste, tweede en derde prijs ontvangen een exclusieve vergroting van hun prijswinnende foto. Voor de plekken vier tot en met tien zijn prijzen ter beschikking gesteld door diverse sponsoren. Bovendien zullen de beste foto’s met naamsvermelding worden afgedrukt in het Verenigingsblad. De prijsuitreiking is op de ledendag van 7 november.

 

De organisatie van de fotowedstrijd accepteert alleen foto’s van edelherten die gemaakt zijn in een natuurlijke omgeving of seminatuurlijke omgeving. Het is belangrijk dat de foto wel de indruk wekt van een natuurlijke omgeving, waarbij eventueel storend hekwerk, voederbak of een voer strooiende faunabeheerder niet in beeld komt.

De ingezonden foto’s dienen gemaakt te zijn in de natuur in binnen of buitenland door de deelnemer zelf. Dit kan bijvoorbeeld bij wildobservatieplaatsen, zie hiervoor de WOP-Atlas die u eerder heeft ontvangen. Semi-natuurlijke omgevingen zoals het Wildpark het Aardhuis of Nationaal park de Hoge Veluwe zijn ook toegestaan.

 

Meedoen?

Inzenden kan via dit formulier op de website. De volledige spelregels zijn hier te vinden. Let op:  alleen voor leden van Verenging het Edelhert

Onder de button 'fotowedstrijd' vindt u alle gegevens.